Vi har varit på utbildning i två dagar. Även om det inte känts ultimat att vara borta från eleverna så här tidigt på terminen så tror vi att utbildningen kommer att gynna våra elever väldigt mycket. Utbildningen har handlat om ett arbetssätt för att öka trygghet och arbetsro och vi kommer att informera er mer innan vi startar upp.

Under veckan har eleverna fortsatt att arbeta med talraden 0-10 i matematik. I svenska har lejonet Leo flyttat in i Sagoskogen. I So och No fortsätter arbetsområdena ”Trafik” och ”Träd”.

På torsdag nästa vecka ska vi ta ett gruppfoto på klassen. Dock sker ingen individuell fotografering. Dessutom fortsätter vi med de resterande lära-känna-samtalen.

Passar också på att redan nu informera om att det är bad v. 38 på måndagen den 20/9 samt skoljogg på onsdagen den 22/9.

Till sist vill vi delge er information om vårt skolverktyg Unikum som vi även informerar om på våra lära-känn-samtal.

Vi önskar er en trevlig helg. Vi ses på måndag.

Mvh Linda & Ara