VILKA kämpar ettorna var på Tingvallajoggen. Det var en riktigt lång sträcka och alla klarade den med bravur. Bra jobbat!! Det gick också riktigt bra att bada. Eleverna skötte sig så bra i simhallen och hade en jättetrevlig stund.

Under veckan har vi arbetat med bokstaven Rr, det är räven Rut som flyttat in i Sagoskogen. I matematiken har vi fortsatt träna på addition och då satt lite extra fokus på femkompisar. Vi har även hunnit med att introducera PAX i båda klasserna. Vi har tagit fram en vision för hur vi vill ha det i klassen och det är elevernas tankar som har utgjort grunden för denna vision. Eleverna är redan riktigt bekväma med begreppen pax och bliim. Fråga gärna hemma så de får berätta.

Nästa vecka är det studiedagar måndag och tisdag. Det är viktigt att ni fyller i på tempus om ert barn ska vara på fritids. Det är ingen skola då. Vi lärare ska förhoppningsvis få tillräcklig utbildning då för att kunna posta nästa veckobrev på Unikum, så se till att ha appen nerladdad.

Vi önskar er en riktigt trevlig helg. Vi ses på onsdag.

Linda & Ara