Välkomna!

Nu närmar sig första skoldagen med stormsteg. Vi lärare började jobba idag och vi längtar efter att ta emot våra elever 17/8 kl. 10.00 på skolgården. Ni hittar mig genom att leta efter skylten med 1A på. Vi avslutar skoldagen kl. 13.00. Första dagen får era barn en mapp med information med sig hem. Det är viktigt att ni fyller i hälsodeklarationen (2 sidor) och samtyckesblanketten för att sedan ta den till skolan innan veckans slut.

Jag tänker att det kan finnas många olika känslor inför att börja i årskurs 1. Det kan vara spänning, glädje, oro, nervositet – you name it! Jag kan själv erkänna att det känns lite pirrigt med ny klass, men också jätteroligt.

Oavsett känslan man har så hoppas jag att vi snart ska ”landa” och att vi tillsammans ska skapa en härlig klass där alla trivs, mår bra och utvecklas.

Snart ses vi, det blir så spännande! Välkomna!